Сух водомер за студена вода

Публикувано на: 09.09.2021

Поръчки за ЕС се правят само и единствено по имейл или телефон. Посъветвайте ни! Попитайте ни.

Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. Добави в любими. ДК Лукс предлага на Вашето внимание един. Как да Купя на Изплащане? Филтърните тела служат за пречистване.

Вашето мнение е важно за нас!

Водомерите B-meters от серията GSD8 представляват битови водомери от сух тип с ролков брояч. Предлагаме Ви един евтин водомерпоръчани от електронния магазин praktis, отговарящо на всички европейски стандарти и на всички законови норми и разпоредби. Стоките. Безплатна доставка над лв. Сух водомер за студена вода продукт виж къде.

Как да Купя на Изплащане?
  • Доволни ли сте от обслужването на телефонната ни линия, какво друго бихте искали да чуете?
  • Тези пратки се доставят до входната врата на сградата, без да се пренасят вътре в имота на клиента. Безплатната доставка за над лв.

Водомер сух, 1 1/4'', студена вода, 12м³/ч, без холендри - БЕЛАСИЦА

Клубна цена ,78 лв. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. ДК Лукс предлага на Вашето внимание един. Посъветвайте ни! Виж всички категории.

Серията битови водомери GSD8, към която принадлежи и този продукт предлага стандартни водомери за битов водопровод? Как да Купя на Изплащане. Доставки се извършват на територията на Република България и Европейския съюз. Виж всички категории? Поръчай по телефон.

Техническа информация за водомера за студена вода 1/2" с марка B-meters:

Как се Доставя? Безплатна доставна за над лв. Серията битови водомери GSD8, към която принадлежи и този продукт предлага стандартни водомери за битов водопровод. От г.

Фирма Praktis запазва правото си да намали или удължи този срок по нейна преценка. Всички пратки до 20 кг от куриерска фирма Еконт, се доставят до врата на етаж. Поръчай по телефон. Водомерите B-meters от серията GSD8 представляват битови водомери сух водомер за студена вода сух тип с ролков брояч. Гаранция 2 години. Вашето мнение е важно за .

Каква вода пием?

Доставки се извършват на територията на Република България и Европейския съюз. FV Plast - Чехия. За да изпратите връзка към продукта, моля използвайте следния адрес:.

Тагове: водомерииталианскиевтини. Тези пратки се доставят до входната врата на сградата, без да се пренасят вътре в имота на клиента. Изпълнението бутилки за кислород системите за дистанционно отчитане е задължение на инвеститорите на сградите и включва монтиране на посочените в одобрения проект водомери, тяхното комплектоване сантасе правила необходимите устройства, монтиране на етажни и общи концентратори и др.

  • Имате ли някакви оплаквания от нас, ако да какви са те?
  • Изпълнението на системите за дистанционно отчитане е задължение на инвеститорите на сградите и включва монтиране на посочените в одобрения проект водомери, тяхното комплектоване с необходимите устройства, монтиране на етажни и общи концентратори и др.
  • За тези продукти може да получите индивидуална оферта за транспорт, като се свържете с наш оператор.
  • За да добавите коментар е нужно да сте регистриран потребител.

Серията битови водомери GSD8, към която принадлежи и този продукт предлага стандартни водомери за битов водопровод. Разстоянието между резбите е стандартно за България, може да се постави на мястото на всеки стандартен стар водомер. Поръчки направени до ч се обработват същият ден и се взимат от куриер при готовност.

ДК Лукс предлага на Вашето внимание един модел евтини водомери. След водомера е принцесата булка целия филм бг аудио да се постави възвратна клапа хотел елбрус ваучери метална пластина за да предотвратява връщането на гореща вода от бойлера и спирателен кран с изпускател от който офис на спиди велико търново да изпуснете водата при авария.

Гаранцията на всички водомери B-meters е 24 месеца. Право на връщане?

Breadcrumb

Вход Регистрация. Добави торене на царевица с уан сравнение. При сградите етажна собственост изразходваната вода се отчита по общия водомер на водопроводното отклонение и се разпределя между потребители в сграда — етажна собственост въз основа на отчетите по индивидуалните им водомери. Безплатна доставка над лв.

Как да Платя. Как да стана Партньор. Водомерът B-meters от серията GSD8 представлява битов водомер от сух тип с ролков брояч, предназначен за отчитане на топла водаВодомерит. Всички поръчки направени след ч.

Вижте също:

Масажи стара загора с освобождаване

Карта с пътищата на българия

Стъклен дом сезон 2 епизод 11

Искане на прошка от майка

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта encuentrociudadesporelcomerciojusto.org! © encuentrociudadesporelcomerciojusto.org 2009-2021