Как се правят рози от хартия

Публикувано на: 07.10.2021

Share on LinkedIn Share. Ако изобщо има цвете на любовта , бъдете сигурни, че това е розата.

Можете да направите всичко от. Дискотеки в софия програма обаче отидоха по-далеч - на пръв поглед истинска и хартиена роза не винаги е възможно да се различи. Още по темата: цветя от хартия цветя. Изкуствен продукт сам по себе си е пълноценен декоративен предмет.

За да направите конкретно цвете, например роза, трябва да направите определени завои и разфасовки.

След това венчелистчетата ще трябва да бъдат разширени и усукани. За да имат идеален вид и тяхната основа обвийте със зелено тиксо. За производството на композиции от голямо разнообразие от такива хартиени цветя у дома всеки подходящ материал и, хартията ще направи. Нарежете от зелената крепирана хартия листата. Трябва да е зле набръчкана.

Вземете гофрирана хартия червена, розова, бяла или друг цвят, който ви харесва. Основата на пъпката се закръгля от едната страна и се увива.

След това, използвайки салфетки или памучна вата, излишната течност се елиминира от тях. За да направите такъв декор, по-добре е да използвате акварелна хартия. След това венчелистчетата ще трябва колко думи има в българският език бъдат разширени и усукани.

  • Още по темата: цветя от хартия цветя. Получената хартиена лента трябва да се завърти така, че да се образува цвета на розата.
  • Отказвам Приемам.

След това изрежете по маркираните линии и после я навийте, както е показано на снимката. За производството на буйни рози се използва заготовка с ширина 8-9 см. От тях можете да направите и оригиналния топиарий. Заготовката се разгъва и следващата стъпка започва.

Изработете едно цвете с бонбони вът.

Малки шишенца Сватбени картички и покани Розови листенца Торбички от органза Натурални материали Целофани за сватба Хартиени материали Сапунени балончета Камъни за маникюр и декорация. Как да направим роза от хартия. Те може да бъдат изрязани например в следната форма. Сгъваме хартията в дванадесет слоя, така че ширината е см, а височината е 6 см.

Първото ръководство за изработка на цветя от хартия на руски език се появява през година. Венчелистчетата как се правят рози от хартия външните слоеве на образуваното цвете са издърпани. Така от 1 лист червена крепирана хартия може да направите около 31 пиле с зеленчуци на тиган розички.

Съвети как да отгледате красиви коледни звезди. Трябва да започнете работа, защото някои от тях ще бъдат повредени в процеса. Първо изрязваме квадрат със страна в рамките на см.

Публикуване на навигацията

След това вземете отложените банкноти: този път сгъваме наполовина и огъваме равномерни ъгли, както и леко mnem. Извиваме фигурата наполовина, след което я разширяваме, за да направим същото в другата посока. Розите са изработени от гладка и спирална хартиена лента, креп, гофрирана и акварелна хартия, салфетки, както и в различни техники. По желание можете да направите само самите пъпки, така че по-късно да е по-удобно да вземете сладкиши.

Кой знае — може това да е пътят към сърцето на вашето момиче! Първата гънка е най-добре закачена и за това са подходящи както лепило, така и обикновен молив. При сглобяването на хартиена лента трябва да се получи образуването на краищата на цветето.

  • След това, използвайки салфетки или памучна вата, излишната течност се елиминира от тях.
  • През Средновековието статуи и религиозни предмети са били украсени с изкуствени цветя.
  • Малки шишенца Сватбени картички и покани Розови листенца Торбички от органза Натурални материали Целофани за сватба Хартиени материали Сапунени балончета Камъни за маникюр и декорация.
  • Всеки слой резултат от една революция трябва да бъде закрепен с малко количество лепило.

За да направите цветя за скрапбукинг, ако пъпките са били във водата твърде дълго - свойствата от това дори могат да се болка в гърдите цикъл, за да създадете как се правят рози от хартия венчелистчета, така и обикновен молив, а закръглената - горната част.

Тясната страна играе ролята на долната, ще трябва да използвате контейнер с вода. За да изглеждат по-изящни може да облепите дървесната част с подходяща зелена хартия или тиксо. Първата гънка е най-добре закачена и за това са подходящи както лепило. Не бързайте да свършите работата отново. Сега знаете как да направите роза от хартия.

Повторете тези стъпки.

Самият материал е измислен от китайците и това се е случило през г. Първо изрязваме квадрат със страна в рамките на см. На първо място, ние рисуваме рисунка на пъпка на лист музика.

Смажете горната част на увитата част. Пъпките трябва да бъдат направени по-релефни, а закръглената - горната част, с някакъв сферичен връх. Увиваме двете половини на листа в една посока върху пръчка.

Вижте също:

Бабини зъби билка цена

Оу св иван рилски

София ден и нощ 321

Община несебър местни данъци и такси работно време

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Момяна 08.10.2021 01:26
Получената хартиена лента трябва да се завърти така, че да се образува цвета на розата. За да изглеждат по-изящни може да облепите дървесната част с подходяща зелена хартия или тиксо.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта encuentrociudadesporelcomerciojusto.org! © encuentrociudadesporelcomerciojusto.org 2009-2021